Nieuws 2014

26/10/2014 Containers
Dankzij onze nieuwe sponsor Dura Vermeer heeft de stichting nu de beschikking over de eerste vier zeecontainers ...
25/09/2014 Samenwerking
Kort geleden is er een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de “Stichting Transportmuseum Lelystad”, een groot landelijk Ingenieursbureau en een grote bouw-/infra onderneming.
26/06/2014 Leven we nog?

Soms is het een poos stil, waardoor je wel eens de indruk kan wekken "Leven ze nog", maar er zijn op dit moment gesprekken gaande met een tweetal grote spelers waar we binnenkort meer over kunnen / mogen vertellen.

27/05/2014 Penningmeester gezocht

Het bestuur is dringend op zoek naar een penningmeester, bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Lelystad.

Reacties graag via het contactformulier

09/05/2014 Zeecontainer sponsor gezocht

Ten behoeve van de opslag van diverse materialen van de Stichting zijn we op zoek naar 2 - 4 zeecontainers.
Wie kan ons hiermee helpen/sponsoren?

Reacties graag via het contactformulier.

16/01/2014 Geruchten

Soms verneem je wel eens iets waarvan je denkt: "Huh, dit kan niet waar zijn...". Zo hoorde ik vandaag dat er geruchten rondzwerven dat de TEE gesloopt zou gaan worden.

16/01/2014 Facebook

Wist u dat... de Stichting TEE ook en Facebook pagina heeft?